trinity-devel@lists.pearsoncomputing.net

Message: previous - next
Month: June 2014

Re: [trinity-devel] TQGroupBox broken with latest GIT sources?

From: Slávek Banko <slavek.banko@...>
Date: Thu, 5 Jun 2014 01:54:21 +0200
On Wednesday 04 of June 2014 23:27:04 Slávek Banko wrote:
> On Wednesday 04 of June 2014 04:34:41 Michele Calgaro wrote:
> > Dear all,
> > before I open a bug report, I want to check if any of you can see the
> > same problem.
> >
> > I noticed yesterday on my system that the frame around any TQGroupBox is
> > no longer displayed. The problem seems to affect all styles: if I open a
> > .ui file in KUIViewer, the frame is missing whatever style I choose. I
> > did a rebuild last night and checked again this morning, but the problem
> > is still there.
> >
> > I have a test VM with an environment from May 20 (the sources could be
> > from May 18 or 19) and the TQGroupBox frame is displayed correctly. So
> > the bug has been introduced quite recently.
> >
> > If any of you can confirm this, I will open a bug report and add it to
> > the v14.0.0 bug list, since it affects the UI system wide.
>
> GroupBox like this in TDEPowersave? At first glance, I did not see any
> problem. However, when I tried KUIViewer I see a problem after switch to
> QtCurve style. Until then, in all styles GroupBox displays fine. From the
> first switch to QtCurve in all styles is GroupBox displayed without a
> frame.

I have one surprising finding - selecting style QtCurve in TDE 3.5.13.2 leads 
to the identical disappearance frames of GroupBoxes! It seems that it's not a 
new bug. And also that is related to QtCurve.

-- 
Slavek